Μεζέδες στου Ζαννέττου

Ζανέττος

Zανέττος χρόνια πριν και μετά

ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΝΤΖΗ

  Το μαγαζί άλλαξε ιδιοκτήτη γύρω το 1960 και το ανάλαβε ο ανιψιός του Ζανέττου κύριος Νίκος Ρόπας, ο οποίος και  το διατήρησε μέχρι το 1997.

  Ανέλαβα τη λειτουργία της ταβέρνας Ζανέττος τον Δεκέμβριο του 1997 αγοράζοντας την επιχείρηση από το Νίκο Ρόπα-Ζανέττο.
Στόχος πρωταρχικός ήταν και θα είναι πάντα να διατηρήσουμε τη πελατεία της ταβέρνας καθώς και η προσέλκυση νέας πελατείας…με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και συνοδεία εύγευστων και ποιοτικών μεζέδων. Επιλεγούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες της αγοράς αλλά και τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου.

  Είναι πρόκληση μπορώ να πω για το κλάδο της εστίασης να καταφέρεις να έχεις ανθρώπους σωστούς να εξυπηρετούν τους θαμώνες. Δεν είναι υπερβολή ότι για να παραγγείλεις κάτι σε ένα εστιατόριο στη Κύπρο πρέπει να ξέρεις αγγλικά ή κινέζικα. Στο Ζανέττο μπορείς ακόμα να παραγγείλεις μιλώντας τη γλωσσά σου. Αυτό είναι για μένα η μεγαλύτερη πρόκληση δηλαδή να έχω ελληνόφωνους συνεργάτες και στη εξυπηρέτηση αλλά και στη κουζίνα, με τη δέσμευση να συνεχίσουμε με το ίδιο ζήλο και το ίδιο μεράκι για ακόμη τόσα χρόνια.

Συμπόσια και αξέχαστες στιγμές

Παναγιώτης και Ρέμος στην ταβέρνα του Ζανέττου
Παναγιώτης Μέντζης και Αντώνης Ρέμος σε ανεπανάληπτες στιγμές.

Όλα τα αστέρια στο Ζανέττο

 Την ταβέρνα μας την επιλέγουν πολλοί διάσημοι τραγουδιστές και ηθοποιοί από τον Κυπριακό και Ελλαδικό χώρο.

 Αφού τελειώσουν τις καλλιτεχνικές τους υποχρεώσεις, επισκέπτονται το Ζανέττο για να χαλαρώσουν με καλό κρασί και να απολαύσουν μοναδικούς Κυπριακούς μεζέδες.

 Η φωτογραφική μηχανή είναι πανέτοιμη να αποθανατίσει τις ξεχωριστές στιγμές που ζούμε όλοι παρέα στην ταβέρνα Ζανέττος στην Παλιά Λευκωσία.

 Φώτο άλμπουμ