Λένε για μένα...

Η Ιστορία της Κυπριακής Ταβέρνας του Ζανέττου άρχισε το 1938 όταν ακόμα και ο αξεπέραστος Στέλιος Καζαντζίδης φορούσε κοντά παντελονάκια.  Όταν σε βρίσκει η όγδοη δεκαετία ζωής και εξακολουθείς να σερβίρεις Κυπριακούς παραδοσιακούς μεζέδες στο ίδιο χώρο, τότε αποκλείεται να μην σε έχουν προσέξει.
Λένε για τον Ζαννέτο
Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα σχόλια που λαμβάνει η ταβέρνα μας τόσο από έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο των τροφίμων και ποτών, όσο και από παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικούς οδηγούς. Περισσότερο όμως μας ικανοποιεί όταν δημόσια σχόλια έρχονται από τους τακτικούς θαμώνες, οι οποίοι αισθάνονται ότι πρέπει να μοιραστούν με τους φίλους τους την εμπειρία που είχαν στην ταβέρνα μας. Συγχωρέστε μας αν μοιάζει να «εκαβαλιτζέψαμε το καλάμι» αλλά η αναφορά σε όλα αυτά τα σχόλια έχει ως απώτερο σκοπό να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που με την παρουσία τους αλλά και τα σχόλια τίμησαν το εστιατόριο μας στην Λευκωσία.
Πιό πάνω μπορείτε να δείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες αξιολογήσεις της Κυπριακής Ταβέρνας του Ζανέττου, συμπεριλαμβανομένων αναφορών στις εκδόσεις που αφορούν την Κύπρο, των ταξιδιωτικών οδηγών Lonely Planet και Rough Guide.  Είμαστε επίσης περήφανοι για την συμπερίληψη μας στην ενότητα των καλύτερων μεζέδων από την έκδοση Ultimate Food Journeys, ενός παγκόσμιου γαστρονομικού οδηγού.Σχόλια για την Ταβέρνα Ζανέττος

Η κυπριακή ταβέρνα Ζανέττος λαμβάνει συστηματικά εγκωμιαστικά σχόλια σε διαδικτυακούς χώρους συζήτησης ταξιδιωτών. Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στο Trip Advisor, το οποίο προσφέρει αμερόληπτες κριτικές και για εστιατόρια της Λευκωσίας από επισκέπτες που προέρχονται απ' όλο τον κόσμο.
Αν έχετε επισκεφθεί την ταβέρνα μας, μετά χαράς θα θέλαμε να δούμε τα σχόλια σας εκεί.
 Zanettos Cyprus tavern on TripAdvisor
 

Η Ταβέρνα του Ζανέττου και η τέχνη

Όταν γίνεσαι αναφορά ακόμη και σε τραγούδι, τότε σίγουρα έχεις ξεπεράσει το σημείο της συνηθισμένης ταβέρνας…  Όταν ο ντόπιος καλλιτέχνης Haji Mike σε συνεργασία με το θρυλικό συγκρότημα της ελληνικής hip-hop Ημισκούμπρια κάνουν τη δική μας φιλοσοφία στίχο στο τραγούδι τους, αυτό είναι η καλύτερη ανταμοιβή για μας ώστε να παραμένουμε αυθεντικοί.  Πόσο μάλλον άμα η ανταμοιβή για να μένεις αυθεντικός είναι ένα γεύμα στην Ταβέρνα του Ζανέττου.
«Φίλε ας ‘τη μίμηση, γίνε η ξεπέρνα
και σε κερνώ φαΐ στου Ζανέττου τη ταβέρνα»

Το Cyprus.com  επίσης δημοσιεύει κριτικές εστιατορίων.  Σας προσκαλούμε να κάνετε τα σχόλια σας ή να διαβάσετε σχόλια επισκεπτών μας και εκεί.
Zanettos Tavern is on Cyprus.com